Paardentoerisme

Met je paard op vakantie Twente, Haaksbergen en de Achterhoek ontdekken. Bij hotel Erve Bruggert is het mogelijk om uw paard of pony mee te nemen op vakantie. (Paardrijvakantie) De omgeving van Haaksbergen is ideaal voor het houden van men- en ruitervakanties (2000 ha natuurgebied). Alle (zand) wegen zijn opengesteld voor ruiters en menners. 

Overigens kunt u langs de verharde wegen uitstekend in de zandbermen rijden. Wat dacht u van grens overschrijdende tochten maken naar Duitsland. Er hoeven geen drukke wegen overgestoken te worden. Onze accommodatie is direct gelegen aan een bosgebied waar u met behulp van routes in het prachtige veen en heide gebied komt waar u kilometers kan paardrijden en mennen. Wij hebben voor u een plattegrond van Haaksbergen en omgeving waarop routes in kaart gebracht zijn. Vanaf heden is Haaksbergen aangesloten op het paardrijnetwerk Twente. Voor de paardenliefhebbers zijn hier o.a. de Military Boekelo, CSI Twente in Geesteren en de Zilveren Ster van Haaksbergen bij de Sterruiters.

Onze accommodatie bestaat uit:

  • – Overnachtingsmogelijkheden voor de ruiter
  • – Weidegang voor de paarden.

Voor overnachtingsmogelijkheden voor menner en ruiter zie: accommodaties

De verlokkingen van het Twentse land houden actievelingen en sportbeoefenaars non-stop in beweging. Er bestaan talloze mogelijkheden om u zelf ontspannend in te spannen of inspannend te ontspannen. U wedt nooit op het verkeerde paard. Sterker nog, juist voor edele viervoeters, hun berijders en menners zijn er ongekende mogelijkheden.

Erve Bruggert is de ideale locatie voor een korte of lange vakantie. Het hotel is gelegen in Twente, op kleine afstand van de grens met Duitsland en de steden Enschede en Hengelo.

Het centrum van Haaksbergen is gelegen op 2,5 km van het hotel. Haaksbergen en Twente zijn de moeite waard! U vindt hier in ruime mate rust, ruimte en recreatie. Haaksbergen is een echte Twentse plaats waar de gemoedelijkheid overheerst.

Direct reserveren

Direct reserveren is mogelijk via +31 53 572 1404 of reserveringen@ervebruggert.nl
Direct reserveren 053 572 1404 Emailinfo@ervebruggert.nl