Fietsen en wandelen

Bij Hotel Erve Bruggert is de Toeristisch Overstappunt (TOP) aangelegd van waaruit u fiets- en wandelroutes kunt starten. Ons hotel is gelegen in een fraai natuurgebied met veel bos, heide en veen in het mooie Twente. Liefhebbers van wandelen of een fiets vakantie komen hier helemaal aan hun trekken. Twente staat voor natuur, rust en ruimte. Routes voor fietsen en wandelen ( ook geschikt voor Nordic Walking) starten bij het hotel. Doormiddel van het mooie fiets- en wandelnetwerk in Haaksbergen kunt u zelf prachtige routes samenstellen van de kaart.

Fietsverhuur is mogelijk via dorpswinkel Wildenborg in Buurse. Hier kunt allerlei fietsen huren van kinderfiets tot mountainbike www.dorpswinkelwildenborg.nl of Telnr. 053-5696206. Zij bezorgen de fietsen tegen een meerprijs op locatie.
Uw eigen fiets kunt u stallen in een afsluitbare ruimte. Indien u een electrische fiets meeneemt zorgt u dan even voor een verlengsnoer voor het opladen van uw fiets. Hotel Erve Bruggert is gelegen aan een aantal lange afstand fietsroutes (Fietserspad, LF4 route, LF15 route) en wandelroutes (Pieterpad, Noaberpad, Kuierroute en Trekvogelpad)

Nieuw

Vanaf november 2011 beschikt Haaksbergen over nieuwe MTB (mountainbike) routes. De start van de routes beginnen bij Erve Bruggert. Totale afstand van de route is 60 km. 3 lussen van 20 km die aan elkaar gelust kunnen worden. De routes zijn aangelegd door de HTFC (Haaksbergse Tour en Fietsclub). Zie ook onze mountainbike arrangementen.

Wij zijn ook het startpunt van de route Twentse Zoutmarke van Happen en Trappen. Dit kunt u boeken bij www.happenentrappen.nl

Erve Bruggert is de ideale locatie voor een korte of lange vakantie. Het hotel is gelegen in Twente, op kleine afstand van de grens met Duitsland en de steden Enschede en Hengelo.

Het centrum van Haaksbergen is gelegen op 2,5 km van het hotel. Haaksbergen en Twente zijn de moeite waard! U vindt hier in ruime mate rust, ruimte en recreatie. Haaksbergen is een echte Twentse plaats waar de gemoedelijkheid overheerst.

Direct reserveren

Direct reserveren is mogelijk via +31 53 572 1404 of reserveringen@ervebruggert.nl
Direct reserveren 053 572 1404 Emailinfo@ervebruggert.nl