Fietsen en wandelen

Bij Hotel Erve Bruggert is de Toeristisch Overstappunt (TOP) aangelegd van waaruit u fiets- en wandelroutes kunt starten. Ons hotel is gelegen in een fraai natuurgebied met veel bos, heide en veen in het mooie Twente. Liefhebbers van wandelen of een fiets vakantie komen hier helemaal aan hun trekken. Twente staat voor natuur, rust en ruimte. Routes voor fietsen en wandelen ( ook geschikt voor Nordic Walking) starten bij het hotel. Doormiddel van het mooie fiets- en wandelnetwerk in Haaksbergen kunt u zelf prachtige routes samenstellen van de kaart.

Fietsverhuur is mogelijk via dorpswinkel Wildenborg in Buurse. Hier kunt allerlei fietsen huren van kinderfiets tot mountainbike www.dorpswinkelwildenborg.nl of Telnr. 053-5696206. Zij bezorgen de fietsen tegen een meerprijs op locatie.
Uw eigen fiets kunt u stallen in een afsluitbare ruimte. Indien u een electrische fiets meeneemt zorgt u dan even voor een verlengsnoer voor het opladen van uw fiets. Hotel Erve Bruggert is gelegen aan een aantal lange afstand fietsroutes (Fietserspad, LF4 route, LF15 route) en wandelroutes (Pieterpad, Noaberpad, Kuierroute en Trekvogelpad)

Nieuw

Vanaf 2011 beschikt Haaksbergen over prachtige MTB (mountainbike) routes. De start van de routes beginnen bij Erve Bruggert. Totale afstand van de route is 60 km met veel single tracks. 3 routes van 20 km die aan elkaar gelust kunnen worden. De routes zijn aangelegd door de HTFC (Haaksbergse Tour en Fietsclub). Zie ook onze mountainbike arrangementen.

Vanaf mei 2021 start er op 500 meter van Erve Bruggert een 4 kilometer lange openbare bootcamproute over sport- en recreatiepark Scholtenhagen. De route, die langs de vele sportverenigingen loopt, bevat 12 plekken waar in totaal 19 hufterproof toestellen worden geplaatst. De robuuste toestellen van verschillende grootte en moeilijkheidsgraad met een valdempende ondergrond zijn geschikt voor jong en oud. Geschikt voor de beginnende maar ook zeker voor de meer ervaren sporters. Bij de informatieborden op de parkeerplaats tegenover Atletiek Vereniging Haaksbergen en bij de bergingsvijver zijn er twee officiƫle startplekken om de route te starten. Met behulp van opvallende bewegwijzering lopen de sportievelingen de route over het gehele park.

Erve Bruggert is de ideale locatie voor een korte of lange vakantie. Het hotel is gelegen in Twente, op kleine afstand van de grens met Duitsland en de steden Enschede en Hengelo.

Het centrum van Haaksbergen is gelegen op 2,5 km van het hotel. Haaksbergen en Twente zijn de moeite waard! U vindt hier in ruime mate rust, ruimte en recreatie. Haaksbergen is een echte Twentse plaats waar de gemoedelijkheid overheerst.

Direct reserveren

Direct reserveren is mogelijk via +31 53 572 1404 of reserveringen@ervebruggert.nl
Direct reserveren 053 572 1404 Emailinfo@ervebruggert.nl