Omgeving

Vakantie Twente

Haaksbergen, de ideale locatie voor een korte of lange vakantie. Het hotel is gelegen in Twente, op kleine afstand van de grens met Duitsland en de steden Enschede en Hengelo. Het centrum van Haaksbergen is gelegen op 2,5 km van het hotel. Haaksbergen en Twente zijn de moeite waard! U vindt hier in ruime mate rust, ruimte en recreatie. Haaksbergen is een echt Twentse plaats waar de gemoedelijkheid overheerst.

Directe omgeving hotel

In de directe omgeving vindt u een prachtig natuurgebied met veel bos, heide en veen. Vele kilometers wandel, fiets- en ruiterpaden stellen u in staat hier optimaal van te genieten. Nieuw zijn de mountainbike routes die onlangs zijn aangelegd. Ons hotel is direct gelegen aan de schipbeek die geschikt is voor hengelsport. Het park Groot Scholtenhagen met het subtropisch zwembad “De Wilder” met uitgebreide faciliteiten, een tenniscomplex en 6 tennisbanen, kinderboerderij. Golfbaan Het Langeloo (9 holes) treft u aan op loopafstand van het hotel. Sinds 2004 hebben ze een skeeler- en ijsbaan gerealiseerd.

Faciliteiten

Het centrum van Haaksbergen biedt u nog vele faciliteiten waaronder 6 binnen tennisbanen en 2 squashbanen, sportaccommodatie met fitnessruimte, squashbanen en duikschool. Bezienswaardigheden zijn o.a. authentieke watermolens, Waterpark Het Lankheet, Museumbuurtspoorweg, Labyrinth der Zinnen en Zoo in Boekelo en diverse oude kastelen.
Kortom genoeg voor elk wat wils.

Zie voor meer informatie over de omgeving Haaksbergen: VVV Haaksbergen.

Erve Bruggert is de ideale locatie voor een korte of lange vakantie. Het hotel is gelegen in Twente, op kleine afstand van de grens met Duitsland en de steden Enschede en Hengelo.

Het centrum van Haaksbergen is gelegen op 2,5 km van het hotel. Haaksbergen en Twente zijn de moeite waard! U vindt hier in ruime mate rust, ruimte en recreatie. Haaksbergen is een echte Twentse plaats waar de gemoedelijkheid overheerst.

Direct reserveren

Direct reserveren is mogelijk via +31 53 572 1404 of reserveringen@ervebruggert.nl
Direct reserveren 053 572 1404 Emailinfo@ervebruggert.nl