HomeOver ons

Over ons

Welkom bij Hotel / B&B Erve Bruggert

Welkom bij hotel, boerenlodges en vakantiewoningen Erve Bruggert in Haaksbergen, gelegen op de grens van Twente (Overijssel) en de Achterhoek. De accommodatie is een oude boerderij die in 2002 omgetoverd is tot een mooi rustieke familie hotel en geeft uitzicht over het rijke landleven. Hotel en B&B Erve Bruggert is een landelijk 3-sterren hotel aan de rand van Haaksbergen in de nabije omgeving van de steden Enschede en Hengelo. Ons hotel en B&B ligt ook centraal ten opzichte van de plaatsen Buurse, st. Isidorushoeve, Rekken, Eibergen en Neede.

Onze accommodatie is gelegen aan het Toeristisch Overstap Punt van Haaksbergen. Ook wel genoemd de TOP locatie. Dit is het beginpunt van diverse fiets- en wandelroutes. In 2011 zijn de Mountainbikeroutes samengesteld door de Haaksbergse Toer en Fietsclub die starten vanaf Erve Bruggert.

Ons hotel en B&B midden in de prachtige natuur van Twente beschikt over 18 hotelkamers (ook geschikt voor minder validen en rolstoelgebruikers), 3 luxe geschakelde vakantiewoningen, 5 moderne boerenlodges, groepaccommodatie De Venneriet (tot 24 pers.), Groepsaccommodatie De Nolle (tot 18 pers.), vergaderruimte (tot 20 pers.), gezellige bar en lounge met openhaard, terras met landelijk uitzicht, sauna, zonnebank, massagestoel en 12 paardenstallen. Kleine speeltuin met pannaveldje, recreatieruimte met biljart, tafeltennistafel, dartboard en voetbaltafel. Natuurlijke zwemvijver. De gehele accommodatie beschikt over gratis (draadloos) internet. Uw hond of paard meenemen op vakantie is in overleg mogelijk.

Erve Bruggert is de ideale locatie voor een korte of lange vakantie. Het hotel is gelegen in Twente, op kleine afstand van de grens met Duitsland en de steden Enschede en Hengelo.

Het centrum van Haaksbergen is gelegen op 2,5 km van het hotel. Haaksbergen en Twente zijn de moeite waard! U vindt hier in ruime mate rust, ruimte en recreatie. Haaksbergen is een echte Twentse plaats waar de gemoedelijkheid overheerst.

Direct reserveren

Direct reserveren is mogelijk via +31 53 572 1404 of reserveringen@ervebruggert.nl
Direct reserveren 053 572 1404 Emailinfo@ervebruggert.nl