Eten & Drinken

De landelijke sfeer van de omgeving vindt u helemaal terug in de inrichting van onze ontbijtruimte. Hier kunt u ‘s morgens genieten van een heerlijk Twents ontbijtbuffet.

Bij mooi weer kunt u ontbijten op ons mooie terras met landelijk uitzicht. Hier kunt u uren wegdromen en genieten van de stilte en het Twentse landschap.

Nieuw

Wilt u dineren? Dat kan. Wij hebben met een aantal restaurants (Franse keuken, eetcafe, bistro, Griek, Mexicaan, steakhouse etc.) in Haaksbergen leuke arrangementen voor u samengesteld. U overnacht en ontbijt in het hotel en dineert elders. Als u een van deze arrangementen boekt dan heeft u de keuze uit een 3-gangendiner in een van de deelnemende restaurants om te gaan eten zonder meerprijs. Bij de receptie vindt u een menu map met alle menu’s van de restaurants. U maakt hiervoor een keuze en krijgt van ons een dinervoucher mee. Deze kunt u inleveren bij het restaurant. Het enige wat u bij het restaurant af hoeft te rekenen zijn uw eigen drankjes. Wij reserveren graag voor de tijd een tafel voor u. In overleg hebben we fietsen ter beschikking om tijdens het diner een borrel te kunnen drinken. Ook de zakelijke gasten kunnen hier uiteraard gebruik van maken. Vraag naar de mogelijkheden. De restaurants waar u het diner kunt gebruiken zijn: De Blanckenborgh, Bi’j de Watermölle, Buffallo Bill, De Kornuiten, El Charro, Sirtaki en Grand Cafe Centraal.

Erve Bruggert is de ideale locatie voor een korte of lange vakantie. Het hotel is gelegen in Twente, op kleine afstand van de grens met Duitsland en de steden Enschede en Hengelo.

Het centrum van Haaksbergen is gelegen op 2,5 km van het hotel. Haaksbergen en Twente zijn de moeite waard! U vindt hier in ruime mate rust, ruimte en recreatie. Haaksbergen is een echte Twentse plaats waar de gemoedelijkheid overheerst.

Direct reserveren

Direct reserveren is mogelijk via +31 53 572 1404 of reserveringen@ervebruggert.nl
Direct reserveren 053 572 1404 Emailinfo@ervebruggert.nl