+31 53 572 1404
Workshops

Workshops

 

Workshops

Workshops fotografie (landschappen en natuur)

in samenwerking met Simone Gerard. www.simonegerard.nl. Onze locatie leent zich zeer goed voor het houden van workshops. Wilt u met een groepje iets leuks ondernemen tijdens een vrijgezellenfeest, vriendinnenuitje, familieweekend of een andere gelegenheid denkt u dan eens aan een Workshop.

Workshop Roofvogelfotografie in samenwerking met Valkerij Rijssen.

In deze workshop zult u uitgebreid de gelegenheid krijgen portret foto’s te maken van de roofvogels. Tijdens een vliegshow krijgt U de gelegenheid vliegfoto’s te maken. Na de vliegshow is er op nieuw gelegenheid tot het maken van portretten. Uiteraard krijgt U uitleg over het maken van portretten en vliegfoto’s.  Aan het einde van de workshop is er gelegenheid de op die dag gemaakte foto’s na te bespreken. Inclusief koffie met krentenwegge, lunch en in de middag koffie/thee. Voor deze workshop is het mogelijk U een slaapplaats aan te bieden in een landelijk gelegen omgeving, voor inlichtingen kunt U bellen of mailen.  Aantal deelnemers: maximaal 12.

Workshop Koeien schilderen

in samenwerking met Heidi Horck kunnen wij een workshop koeienschilderen organiseren. Dit kan bij haar op locatie of bij ons in een van onze groepsruimtes. Neem voor meer informatie kontakt met ons op of kijk alvast op www.heidihorck.nl

 

Erve Bruggert is de ideale locatie voor een korte of lange vakantie. Het hotel is gelegen in Twente, op kleine afstand van de grens met Duitsland en de steden Enschede en Hengelo.
Het centrum van Haaksbergen is gelegen op 2,5km van het hotel. Haaksbergen en Twente zijn de moeite waard! U vindt hier in ruime mate rust, ruimte en recreatie. Haaksbergen is een echt Twente plaats waar de gemoedelijkheid overheerst.

Meer informatie
Direct reserveren via +31 53 572 1404 of reserveringen@ervebruggert.nl