+31 53 572 1404
Vergaderen in Haaksbergen

Vergaderen in Haaksbergen

De ideale vergaderlocatie in Haaksbergen

Komt u voor een zakelijke bespreking? Kom dan vergaderen in Haaksbergen bij Hotel Erve Bruggert. Wij hebben een aantal extra services voor u: gratis WiFi in het hele hotel, een eigen bar met lounge en diverse mogelijkheden in de buurt om te dineren met zakelijke relaties.

Vergaderen in Haaksbergen, met of zonder diverse extra’s

Hotel Erve Bruggert ligt aan de rand van Haaksbergen en gemakkelijk te bereiken met eigen auto. Voldoende gratis parkeergelegenheid en direct aan de natuur. Daarom is het een ideale vergaderlocatie. Om het u makkelijk te maken, zijn er verschillende vergaderarrangementen samengesteld. Van een 4-uurs tot een 32-uurs arrangement. Elk arrangement is inclusief zaalhuur, gebruik beamer met scherm en flipover en diverse extra’s. Vergaderarrangementen worden in basis aangeboden vanaf tien personen. En uiteraard kunt u bij elk arrangement uw specifieke wensen opgeven. Voor kleinere groepen neemt u gerust even contact met ons op.

Zakelijk overnachten

Hotel en B&B Erve Bruggert is een ideale locatie voor al uw zakelijke overnachtingen. Onze hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien: schrijfbureau, comfortabele boxspring, ruime badkamer met douche en toilet, flatscreen televisie, koffie/thee faciliteiten , een zitgelegenheid en gratis WiFi.

Wenst u meer ruimte en luxe dan een hotelkamer dan bieden wij u ook een 5 tal boerenlodges (suites) aan met kitchenette, sfeervolle zitgelegenheid, flatscreen televisie, luxe badkamer met bad, douche en toilet , een vide met een comfortabel boxspring en gratis WiFi.

Erve Bruggert is de ideale locatie voor een korte of lange vakantie. Het hotel is gelegen in Twente, op kleine afstand van de grens met Duitsland en de steden Enschede en Hengelo.
Het centrum van Haaksbergen is gelegen op 2,5km van het hotel. Haaksbergen en Twente zijn de moeite waard! U vindt hier in ruime mate rust, ruimte en recreatie. Haaksbergen is een echt Twente plaats waar de gemoedelijkheid overheerst.

Meer informatie
Direct reserveren via +31 53 572 1404 of reserveringen@ervebruggert.nl