+31 53 572 1404
Kiekeboer'n Route

Kiekeboer'n Route

Kom kiek’n, kom d’r in! Kiekeboer’n is een initiafief van vooruitstrevende Twentse agrariers in de gemeenten Haaksbergen, Hof van Twente en Borne. Samen met onze collega agrariers laten we zien hoe veelzijdig het boeren in Twente kan zijn.

Boeren kun je in verschillende smaken, op verschillende manieren. Eigenlijk is “boer” een verzamelbegrip en dat zie je ook terug onder de kiekeboer’n. Koeien, kippen, geiten, paarden, varkens… maar ook als je het land bewerkt voor planten, groenten of fruit ben je een boer. Wat we allemaal gemeen hebben is dat we trots zijn op ons bedrijf, onze eerlijke producten en ons vakmanschap en dat laten we graag zien. De kracht van de Kiekeboer’n zit in de professionaliteit waarmee zij hun bedrijf voeren en gastvrijheid waarmee zij de bezoekers ontvangen. Beleef zelf hoe je paarden kan gebruiken voor trainingen, welke prachtige planten we verbouwen voor in huis of tuin en laat je rondleiden door een van de hulpboeren. Juist die veelzijdigheid willen de Kiekeboer’n met je delen!

Bij de Kiekeboer’n kun je op bezoek! Je kunt van te voren afspreken voor een bezoek en bij sommigen van ons kun je op vaste dagen langskomen. We hebben het al gezegd: de Kiekeboer’n kun je in vele soorten en smaken. Bekijk de¬† Kiekeboer’n website voor alle bedrijven, mogelijkheden en contactgegevens.

Wij hebben in samenwerking met Hotel Hof van Twente een 5-daags arrangement voor u samengesteld waarbij de route loopt langs de Kiekeboer’n. Zie onze arrangementen.

Voorbeeld van het programma

1e dag

2e dag

3e dag

4e dag

5e dag

Erve Bruggert is de ideale locatie voor een korte of lange vakantie. Het hotel is gelegen in Twente, op kleine afstand van de grens met Duitsland en de steden Enschede en Hengelo.
Het centrum van Haaksbergen is gelegen op 2,5km van het hotel. Haaksbergen en Twente zijn de moeite waard! U vindt hier in ruime mate rust, ruimte en recreatie. Haaksbergen is een echt Twente plaats waar de gemoedelijkheid overheerst.

Meer informatie
Direct reserveren via +31 53 572 1404 of reserveringen@ervebruggert.nl