+31 53 572 1404
Hotel Twente

Hotel Twente

Hotel Twente

Op de grens van Twente en de Achterhoek vindt u ons hotel, temidden van de prachtige natuur van Twente. Twente, landgoed van Nederland. Je vindt er rust maar als je wilt ook vertier. Je beleeft er mooie kleine dingen die je raken. Zoals een welgemeende begroeting, gewoon op straat of tijdens een wandeling door het rijke coulisselandschap. Twente is een gebied dat voelbaar uitnodigt om te komen genieten van de vele rijkdom die het te bieden heeft. Twente is een streek waar het leven groen is. In combinatie met een authentiek cultureel erfgoed vormt dat gegeven het ideale decor voor een heerlijk verblijf en een verrijking van het leven. Want Twente is een eldorado voor de fijnproevers. Twente combineert het aangename van hedendaags comfort met de warmte en de rijkdom van het landleven.

Niet voor niets dat Erve Bruggert een populaire bestemming is voor mensen die houden van het goede leven. Erve Bruggert is de ideale uitvalsbasis om kennis te maken met Twente.

Erve Bruggert is de ideale locatie voor een korte of lange vakantie. Het hotel is gelegen in Twente, op kleine afstand van de grens met Duitsland en de steden Enschede en Hengelo.
Het centrum van Haaksbergen is gelegen op 2,5km van het hotel. Haaksbergen en Twente zijn de moeite waard! U vindt hier in ruime mate rust, ruimte en recreatie. Haaksbergen is een echt Twente plaats waar de gemoedelijkheid overheerst.

Meer informatie
Direct reserveren via +31 53 572 1404 of reserveringen@ervebruggert.nl