+31 53 572 1404
Fietsen en Wandelen

Fietsen en Wandelen

Bij Hotel Erve Bruggert is de Toeristisch Overstappunt (TOP) aangelegd van waaruit u fiets- en wandelroutes kunt starten. Ons hotel is gelegen in een fraai natuurgebied met veel bos, heide en veen in het mooie Twente. Liefhebbers van wandelen of een fiets vakantie komen hier helemaal aan hun trekken. Twente staat voor natuur, rust en ruimte. Routes voor fietsen en wandelen ( ook geschikt voor Nordic Walking) starten bij het hotel. Doormiddel van het mooie fiets- en wandelnetwerk in Haaksbergen kunt u zelf prachtige routes samenstellen van de kaart.

Fietsverhuur is mogelijk bij het hotel. U kunt bij ons fietsen (electrisch) of een tandem huren. Uw fiets kunt u stallen in een afsluitbare ruimte. Indien u een electrische fiets meeneemt zorgt u dan even voor een verlengsnoer voor het opladen van uw fiets. Hotel Erve Bruggert is gelegen aan een aantal lange afstand fietsroutes (Fietserspad, LF4 route, LF15 route) en wandelroutes (Pieterpad, Noaberpad, Kuierroute en Trekvogelpad)

kindervakantieboek 5

Nieuw:

Vanaf november 2011 beschikt Haaksbergen over nieuwe MTB (mountainbike) routes. De start van de routes beginnen bij Erve Bruggert. Totale afstand van de route is 60 km. 3 lussen van 20 km die aan elkaar gelust kunnen worden. De routes zijn aangelegd door de HTFC (Haaksbergse Tour en Fietsclub). Zie ook onze mountainbike arrangementen.

Abellife

De spannendste en leukste routes staan voortaan op App. Naast de navigatie en het kaartmateriaal staat er een boel handige informatie op de App:

Zo wordt een route een compleet dagje uit. Goedkoop, duurzaam en lekker buiten.

De apps worden uitgegeven via de Appstores van telefoonproviders. Bijvoorbeeld iTunes van Apple en Androids Market. Er zijn meer dan 100 fiets-, wandel-, vaar-, ruiter en skeelerroutes in heel Nederland en er komen telkens nieuwe bij. De routes staan op apps die 100% offline zijn. Dus:

De prijzen variëren tussen € 3,99 en € 12,99. De apps lenen zich ook prima om bij acties cadeau te geven.

Op de App staat:

  1. Abel routenavigatie- en informatiesoftware;
  2. De mooiste wandel- en/of fietsroutes van het gebied;
  3. Tips, wetenswaardigheden en bezienswaardigheden, ondersteund met tekst, video- en audiofragmenten;
  4. Kaartmateriaal.

Voor meer informatie zie: www.uitmetabel.nl

Erve Bruggert is de ideale locatie voor een korte of lange vakantie. Het hotel is gelegen in Twente, op kleine afstand van de grens met Duitsland en de steden Enschede en Hengelo.
Het centrum van Haaksbergen is gelegen op 2,5km van het hotel. Haaksbergen en Twente zijn de moeite waard! U vindt hier in ruime mate rust, ruimte en recreatie. Haaksbergen is een echt Twente plaats waar de gemoedelijkheid overheerst.

Meer informatie
Direct reserveren via +31 53 572 1404 of reserveringen@ervebruggert.nl